YHTEYSTIEDOT


Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse tai puhelimitse, usein iltaisin paremmin kuin päivisin. Kun soitat puhelimella, niin ole ystävällinen ja yritä myöhemmin uudelleen jos et kerralla tavoita - tai lähetä minulle sähköpostia. Muut harrastukset vievät aikaa niin, ettei aina ole mahdollista olla tavoitettavissa.

Ota ensisijaisesti minuun yhteyttä sähköpostitse, mikäli sinulla vain on siihen mahdollisuus!

Saara Dufva
Eskonpolku 5
41310 Leppävesi
044 - 529 3523

 

Kanikasvatuksen lisäksi toimin myös pet-kanituomarina. Tuomariksi olen valmistunut vuonna 2003 ja arvostelen näyttelyissä keskimäärin kaksi kertaa vuodessa. Olen aikaisemmin toiminut myös aktiivisesti mukana Jyväskylän kani- ja jyrsijäyhdistyksessä, mutta yhdistystoiminta on jäänyt viime vuosina pois muun kiireen myötä.

Olen 32-vuotias tietojenkäsittelyn tradenomi, työskentelen IT-alalla kehitysasiantuntijana. Työnteon lisäksi aikaani vievät avopuoliso Jani sekä kultainennoutajamme Rölli ja saksanpaimenkoira Elvis (koirien kotisivut löydät osoitteesta www.hirmuinen.net). Koirien kanssa harrastamme molemmat useita lajeja, enemmän omaksi iloksi kuin tulosten keräämisen takia. Meidät voikin ajoittain bongata erinäisistä koiratapahtumista. Muihin harrastuksiini lukeutuvatkin sitten mm. pilates, shindo sekä vesiliikunta, silloin kun aikaa vain löytyy.