Välkommen till Linnunradan kaningårdens hemsida! Jag heter Saara Dufva, bor i mellersta Finland och uppföder dvärgvädur i färgerna isabella, madagaskar och sallander. Jag har haft uppfödarnamn från och med 2001 och är medlem i både Suomen Kaniyhdistys ry och Kaniininkasvattajat ry.

På min kaningård föds kullar mellan 2-5 st/år av ca. 20 avelsdjur. Först och främst är jag intresserad av isabella, men madagaskar och sallander uppkommer på sidan om. Du hittar bilder och information (på finska) om mina avelsdjur på sidan "Kanit", varav "Urokset" är hanar och "Naaraat" är honor.

Jag samarbetar med andra finska uppfödare och har möjlighet nu och då att skaffa avelsdjur från utomlands, samt möjligtvis också ordna transport till större utställingar.

 

Till salu (uppdaterat 14. juli 2013):

- Madagaskar hane Linnunradan Sadatoni, född 23 april 2012. Föräldrar Äijä - Aivan Kuin Stella.

- Madagaskar hona Linnunradan Orion, född 15 juni 2011. Föräldrar Äijä - Linnunradan Mimosa. Haft tre kullar, kan användas till avel.

- Madagaskar hona, född 29 april 2013. Föräldrar Linnunradan Kitalpha - Linnunradan Sagitta.

- Isabella hane, född 11 juni 2013. Föräldrar Wilhelm (import från Tjekien) - Linnunradan Rana. Till salu fr.o.m. 10 augusti.

 

** Resa planerad till Tierp Sverige 19. oktober **

 

Du kan kontakta mig på svenska eller engelska per email: saara.dufva@linnunradan.net

 

Gilla gärna också vår Facebook-sida!

 

Copyright Saara Dufva ©2008-2013